Randstad Professionals

Randstad Professionals

Randstad Professionals

Randstad Professionals brengt ambitieuze 'professionals' samen met vooruitstrevende organisaties

In een wereld waar technologie een steeds grotere rol speelt, brengen wij professionals en bedrijven samen. In finance, sales & marketing, HR, life sciences en interim management. Gespecialiseerd in project sourcing van 'high' talenten, gekwalificeerde consultants & freelancers.

Wij bestaan om te adviseren over, en het vinden van, de meest bevredigende carrièrestappen voor onze 'professionals'. Wij helpen onze klanten hun eigen flexibele team op te bouwen en toekomstige onzekerheid het hoofd te bieden met de juiste talent assets bij de hand.

Bovendien kunnen onze talenten werken op de manier die hen het beste past: voor Randstad Professionals of voor een van onze klanten: op opeenvolgende projecten, of als freelancer, en we zetten een consultant of een heel team aan het werk!

 

Onze waarden, onze cultuur

Als consultant bij Randstad Professionals heb je langs de ene kant de voordelen van consultancy: uitdaging, afwisseling, heel veel netwerkmogelijkheden, de mogelijkheid om enorm veel bij te leren. 

Langs de andere kant kan je er zeker van zijn dat je bij Randstad, de grootste HR-dienstverlener ter wereld in goede, stabiele en mensgerichte handen bent, waar jij als persoon op de eerste plaats komt.

 

Life Sciences

Binnen de sector Life Sciences zijn we bij Randstad Professionals voortdurend op zoek naar een heel aantal verschillende profielen. Ben jij op zoek naar een job in farma, biotech, chemie, kwaliteit of een gerelateerd veld? Dan is de kans groot dat wij een project voor jou hebben. 

  

Registrations are now open!

KNOWLEDGE FOR GROWTH Institutional Partners

KNOWLEDGE FOR GROWTH Supporting Partners

FLANDERS.BIO Strategic Partners